Hartverwarmend!

De maand mei was een bruisende, speciale maand vol van activiteiten. In deze maand sloegen we de handen ineen met stichting Hands & Feet voor de fondsenwerving van de benodigde 6000 euro voor waterput in het dorp.

Het bleef spannend tot het einde of we het volle bedrag zouden halen. Maar op de laatste dag van de maand werd duidelijk: het hele bedrag was binnen! Wat een feest!! Nu gaan wij natuurlijk binnenkort beginnen met het boren van de waterput.

Heel erg bedankt Hands & Feet voor jullie fantastische inzet om geld in te zamelen voor het boren van een waterput in ons dorp in Kiboga! We zijn zo dankbaar voor jullie bijdrage hieraan en de mooie samenwerking met jullie! We bidden jullie toe dat God jullie zal blijven zegenen in het mooie werk dat jullie doen!

Dankbaar zijn we ook voor ons eigen team en achterban die in deze maand hun eigen bijdrage leverde aan de waterput door gesponsorde acties te doen. Dank aan iedereen voor jullie inzet en dank aan allen die hebben gesponsord en bij hebben gedragen aan dit mooie resultaat! We wensen jullie Gods rijke zegen toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *