Lina bedankt!

In haar tussenjaar besloot Lina om een paar maanden naar Oeganda te komen. Ze was er eerder geweest met haar voortgezet onderwijs en bezocht in die tijd ook ons project voor een paar dagen. Die tijd gaf haar het verlangen om voor langere tijd terug te gaan naar Oeganda. Lina kwam twee maanden lang ons team in Oeganda versterken, draaide mee op onze basisschool en met haar enthousiasme en liefde voor de kinderen veroverde ze heel snel een plekje in hun harten.

Als er iets is wat we van haar hebben geleerd in deze twee maanden, is het dat je nooit te jong bent om een besluit te nemen om iets van waarde te doen dat een verschil maakt. Haar ongereserveerde passie om de mensen in het dorp te dienen blijft niet onopgemerkt.

Dank je wel, Lina, voor jouw liefde en ondersteuning die je gaf door onze baby class less te geven en bij alle andere werkzaamheden een helpende hand toe te steken. We wensen je al het goede toe en bidden Gods zegen en bescherming over je uit in al je nieuwe avonturen in het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *