Francisca.

Drie dagen in het dorp zijn tekort, zei Francisca na haar eerste bezoek aan ons. En dus boekte ze dit jaar een ticket om drie weken lang onze school te komen ondersteunen. En wat zijn we haar dankbaar dat ze dit deed.

Met haar ervaring als docente heeft ze enorme impact gemaakt op onze kinderen en docenten. En zien we nog steeds de sporen van het werk dat ze hier verrichtte. We voelen ons verfrist bij haar aanwezigheid en haar passie om haar kennis en vaardigheden met ons te delen.

We zijn ook dankbaar voor de donatie van 278 boeken en boekenkasten die onze missie ondersteunt om de kinderen de beste educatie te geven aan onze leerlingen. De donatie verrijkte niet alleen onze schoolbibliotheek, maar heeft onze leerlingen een wijd aanbod aan boeken gegeven waarmee ze hun kennis kunnen verbreden en hun leesvaardigheden kunnen verbeteren. We geloven dat deze donatie bijdraagt aan het creeren van een leescultuur onder onze leerlingen die van groot belang is voor hun academisch succes.

Nogmaals hartelijk dan voor deze prachtige investering.

Ook werden matrassen, eten en boeken gedoneerd aan de kinderen van onze gemeenschap. Kinderen voorzien van een comfortabele slaapplaats is een van de basis behoeften die we niet als vanzelfspreken zien.

De donaties hebben niet alleen fysiek de mensen geholpen, maar ze hebben ook hoop en bemoediging gebracht aan hen die zich hopeloos en vergeten hebben gevoeld. We zijn er zeker van dat jouw vriendelijkheid hen eraan heeft herinnert dat er mensen zijn die bereid zijn hen te helpen.

We zullen je altijd herinneren, jouw toewijding, harde werk, jouw positieve houding en bereidheid om zoveel meer te doen dan nodig was, jouw aanstekelijk enthousiasme, and jouw standvastige inzet voor onze doel om de levens van de mensen die we dienen te versterken en transformeren. Jouw bijdrage zijn van onschatbare waarde en we zijn diep dankbaar voor alle tijd en energie die je in onze missie hebt gestoken.

We weten dat je een positieve impact zult maken waar je ook heen gaat. We wensen je daarin Gods zegen toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *