HOE ZIET JOUW LEVEN ERUIT ZONDER EDUCATIE?

Voor Nantayi betekende het dat ze samen met haar moeder dag in dag uit werkte op het land, maar er nooit genoeg eten was. Ze rondliep in oude versleten kleren omdat er geen geld was voor nieuwe kleren. Ze woonde in een huis dat lekte en niet gerepareerd kon worden. En in dat alles had ze geen uitzicht op enige verandering.

Als jij een kind sponsort, geef jij het kind toegang tot onderwijs. Je verbreekt daarmee de cyclus van hopeloosheid. Het is de toegang tot weer durven dromen en dat een betere toekomst mogelijk is. Geloven dat het leven meer is dan overleven.

Jij kunt dát verschil maken in het leven van een kind.

Door sponsoring krijgt een kind toegang tot onderwijs, alle benodigde schoolmaterialen, medische hulp waar nodig en 3 maaltijden per dag.

WAT KOST HET MIJ OM SPONSOR TE ZIJN?

Elk kind heeft minimaal 2 sponsoren die elk 33 euro per maand betalen. Of 1 sponsor die minimaal 66 euro per maand betaald. Daarnaast een stukje van jouw tijd om voor jouw sponsorkind te bidden en zo nu en dan een brief te schrijven.

WAT KRIJG IK ER VOOR TERUG?

Behalve een kind dat je altijd dankbaar zal zijn en enorm blij is en hard zal werken op school, krijg je regelmatig een brief van jouw sponsorkind en updates over zijn/haar voortgang op school.

WAT MOET IK DOEN OM SPONSOR TE WORDEN?

Vul het hier het formulier om je aan te melden als sponsor. Wij nemen contact met je op over het verdere verloop voor de sponsoring van jouw sponsorkind.

WIJ WACHTEN OP SPONSOREN