YoChild-Africa basisschool.

We maken gebruik van de mogelijkheid om samen met jullie een nieuwe fase van onze stichting in te lopen en onze toewijding en bijdrage aan de gemeenschap te verdiepen.

Met onze visie om kinderen en hun gemeenschap te versterken en te transformeren door het creëren en voorzien van kennis, zijn officieel deze reis gestart door het opstarten van een basisschool om de kwaliteit van alfabetisme te vergroten in deze regio.

De reactie was overweldigend met ouders die kwamen van alle omliggende gebieden om er voor te zorgen dat hun kind deze mogelijkheid niet zou missen. En in het bijzonder degenen die beperkte financiën hebben om te voorzien in goed, kwalitatief onderwijs voor hun kind. Dit leidde tot de formatie van onze eerste klas met 60 kinderen en velen op een wachtlijst.

Tot nu toe werpen onze inspanningen van de afgelopen 3 weken goede resultaten af. Degenen die geen enkel woord in Engels kenden, maken nu simpele zinnen. Dit is zo bemoedigend voor de ouders en docent.

Een fascinerende uitdaging ligt voor ons! Startend met maar 1 klas, gaan we de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat binnen korte termijn we een volledige, functionerende basisschool hebben.

Met dit gaande, zien we dat we als stichting precies doen wat we hoopten dat we zouden doen: het versterken en transformeren van de levens van de mensen die we dienen.

In het kort kunnen we zeggen dat al onze voorgaande prestaties, en het belangrijke werk dat voor ons ligt, onmogelijk zou zijn geweest zonder het vertrouwen en de ondersteuning van onze sponsoren, vrienden en partners van YoChild-Africa.
Op geen enkele manier kunnen we de juiste woorden vinden om onze dankbaarheid uit te drukken dan het zeggen van: dank je wel! Dank je wel voor jouw vertrouwen in ons en voor de bijdrage die je doet om deze wereld een betere plek te maken voor iedereen

Mag God je zegenen en je beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *