Eind examens termijn twee.

Afgelopen week hebben onze honderddertig kinderen hun eindexamens van termijn twee gemaakt. Het hele termijn in zichzelf was een ervaring voor ons en de kinderen.

Zowel docenten als kinderen werden blootgesteld aan onderwijsmaterialen anders dan de huidige, vanwege de aanwezigheid van internationale vrijwilligers met onderwijservaring die ze graag met ons deelden.

Het uniek zijn van elk kind begrijpen, waar ze vandaan komen en stap voor stap zien waar ze toe in staat zijn en wat ze nu graag willen worden laat ons verwonderd staan in de impact van onze school.

We geven God de glorie voor de toewijding en inzet van onze doecnten, de vrijgevigheid van onze sponsoren en het team van YoChild-Africa Nederland, en woorden van bemoediging die allen een drijvende kracht vormden voor onze bedieining.

Vooruitkijkend naar het derde en laatste termijn van dit jaar, blijven we bidden voor kracht, de geest van wijsheid en doorzettingsvermogen om onze gemeenschap op een nog betere manier te dienen.

We willen alle vrienden en partners van YoChild-Africa bedanken dat jullie zo instumentaal zijn geweest in het vormen van de toekomst van de mensen die we dienen.

We bidden Gods zegen over jullie uit in alles wat jullie ondernemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *