BANKGEGEVENS

Je kunt een gift overmaken naar:
YoChild Nederland
NL06 INGB 0008 3081 56
o.v.v. ‘projectnaam’

Of vul het formulier onderaan de pagina in.

WEES DE HELD VOOR HEN.

Door het werk van YoChild-Africa te ondersteunen, investeer je in de toekomst van de kinderen in het dorp Namunyuka in Oeganda. Wees hun held, doordat hun droom op een beter leven uitkomt.

Jouw gift kun je specifiek geven aan een van de onderstaande projecten. Vermeld in dat geval de naam van het project bij jouw donatie. Algemene giften houden het werk van YoChild-Africa in stand en worden ingezet waar meest nodig.

Samen bouwen we aan één visie: kinderen uit armoede halen. We kunnen dat alleen samen doen. Door mee te bouwen aan onze visie, word je deel van onze YoChild-Africa Familie en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in Oeganda en in Nederland.

ONZE PROJECTEN

Algemeen.

Door partner te worden van het werk van YoChild-Africa zorg je dat het werk voortgang kan vinden en kinderen uit armoede komen.

Sponsor een kind.

Door een kind te sponsoren krijgt dit kind toegang tot goede educatie. De eerste stap op weg naar een betere toekomst.

Bouw een school.

Investeer in een goede leeromgeving voor kinderen, waarin ze goede educatie kunnen ontvangen.

PARTNER MET ONS VOOR DE BOUW VAN ONZE SCHOOL.

Een school van goede kwaliteit is nodig om de kinderen in ons dorp een betere toekomst tegemoet te laten gaan. YoChild-Africa basisschool is die school in het dorp. Als christelijke school met Engels onderwijs zetten we een unieke standaard neer in het dorp en bereiden we de kinderen voor op de toekomst en geven we ze aansluiting op de studies die ze in de stad zullen volgen.

De impact die het onderwijs heeft op de kinderen wordt gezien in de gemeenschap. Ook wij zien een verandering in gedrag en keuzes die de kinderen maken, die hun op weg zetten naar een goede toekomst. De school heeft inmiddels 160 leerlingen verdeeld over 5 klassen. De constructie van het eerste gebouw is in volle gang.

Partner met ons om een goede school te bouwen, zodat we meer klassen kunnen huisvesten en zo meer kinderen de mogelijkheid geven op een goede toekomst.

Voor ons eerste gebouw is nog 15.000 euro nodig om het af te kunnen ronden. Daarmee kunnen we het gebouw pleisteren, de vloeren leggen en het gebouw verven. De eerste 5 klaslokalen zijn dan een realiteit.

DONEREN

Je kunt een gift overmaken naar:
YoChild Nederland
NL06 INGB 0008 3081 56
o.v.v. ‘projectnaam’

Of vul het onderstaande formulier in.

cURL error 7: