BANKGEGEVENS

Je kunt een gift overmaken naar:
YoChild Nederland
NL06 INGB 0008 3081 56
o.v.v. ‘projectnaam’

Gemakkelijk doneren kan ook via dit betaalverzoek.

Of vul het formulier onderaan de pagina in.

WEES DE HELD VOOR HEN

Door het werk van YoChild-Africa te ondersteunen, investeer je in de toekomst van de kinderen in het dorp Namunyuka in Oeganda. Wees hun held, doordat hun droom op een beter leven uitkomt.

Jouw gift kun je specifiek geven aan een van de onderstaande projecten. Vermeld in dat geval de naam van het project bij jouw donatie. Algemene giften houden het werk van YoChild-Africa in stand en worden ingezet waar meest nodig.

Samen bouwen we aan één visie: kinderen uit armoede halen. We kunnen dat alleen samen doen. Door mee te bouwen aan onze visie, word je deel van onze YoChild-Africa Familie en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in Oeganda en in Nederland.

ONZE PROJECTEN

Sponsor een kind
€33/mnd
Medische hulp
Met jouw gift helpen wij hen die medische hulp nodig hebben.
Bouw een huis
€4000/huis
Algemeen
Jouw gift helpt ons werk door te laten gaan.
Sponsor een docent
€25/maand
Doneer een kerstpakket
€15/pakket

BOUW EEN SCHOOL

De start van onze YoChild-Africa basisschool was overweldigend. Veel kinderen hebben zich aangemeld, wat ontzettend gaaf is! Tegelijkertijd brengt dit ook met zich mee dat we nu al naar uitbreiding van gebouwen moeten gaan kijken. We hopen dit jaar dus opnieuw grond te breken en een gebouw met 5 lokalen neer te zetten.

BOUW JIJ MEE?

Een school van goede kwaliteit is nodig om de kinderen in ons dorp een betere toekomst tegemoet te laten gaan. YoChild-Africa basisschool is die school in het dorp. Als christelijke school met Engels onderwijs zetten we een unieke standaard neer in het dorp en bereiden we de kinderen voor op de toekomst en geven we ze aansluiting op de studies die ze in de stad zullen volgen.

In het eerste termijn van onze school werd de impact zichtbaar die het onderwijs heeft op de kinderen. We zien een verandering in gedrag en keuzes die de kinderen maken, die hun op weg zetten naar een goede toekomst.

Help ons de school te bouwen, zodat we meer klassen kunnen huisvesten en zo meer kinderen de mogelijkheid geven op een goede toekomst.

DONEREN

Je kunt een gift overmaken naar:
YoChild Nederland
NL06 INGB 0008 3081 56
o.v.v. ‘projectnaam’

Of vul het onderstaande formulier in.