Opening Community centrum!

De 16e juli zal een dag zijn die we ons zullen blijven herinneren. Het is de dag waarop we het community centrum officieel openden. Van het begin tot het einde is dit gebouw de vrucht van geloof. De reis was niet makkelijk, het was er een van ups and downs, maar het was de moeite waard.

Het is één ding om te geloven in een droom, het is totaal een ander ding om dit te doen onder de bestaande omstandigheden en met beperkte middelen.

Prediker 4:12 zegt: “En als iemand de één overweldigt, zullen die twee tegen hem standhouden. Een drievoudig snoer wordt niet snel gebroken.”

Dit vers kwam tot leven gedurende het bouwproces. We hebben geweldige ondersteuning ervaren van vrienden en familie van YoChild-Africa die met ons onderweg zijn.

Woorden kunnen geen uitdrukking geven aan wat we diep in ons hart voelen. We zijn oneindig dankbaar voor jullie liefde en vrijgevigheid die jullie aan ons hebben gegeven.

In het bijzonder willen we het leiderschapsteam van YoChild-Africa Nederland eren voor hun harde werk om dit project werkelijkheid te zien worden. Dit is hoe teamwork eruit ziet. Dank jullie wel dat jullie met ons wandelen, zij aan zij, ongeacht hoe moeilijk de reis soms is. Jullie zijn bijzondere en fantastische mensen!

We willen iedereen bedanken die deel is geweest van deze reis, op welke manier dan ook. We waarderen jullie enorm. En bedankt dat jullie open hebben gestaan om je door God te laten gebruiken om hier een verschil te maken.

Dank aan alle staf en vrijwilligers van YoChild-Africa die bij hebben gedragen aan deze bijzondere dag.

Mag God jullie zegenen in alles, zodat jullie leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *