HET DAK ZIT EROP!

We willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie, onze vrienden en partners van YoChild-Africa, te bedanken voor jullie voortdurende support en ondersteuning aan onze visie om de levens van kinderen in de arme gebieden in Oeganda te verbeteren.

Woorden kunnen onze blijdschap niet goed uitdrukken. We zijn zo dankbaar dat we nu kijken naar het eindresultaat van het dak en dat we gedurende de bouw van het dak aan niets tekort hadden!!

Kinderen genoten van het gebouw zodra het dak erop zat! Ze namen het gebouw gelijk in gebruik door er spelletjes in te spelen. En wat fijn dat ze alles zo op de voet volgen. Het gebouw wordt er ten slotte voor hen neergezet!

We prijzen God in alles voor het resultaat dat we vandaag zien! En zijn dankbaar voor elke persoon die ons overladen heeft met liefde en support op welke manier dan ook!

We bidden Gods zegen over jullie uit! Dat jullie een zegen mogen blijven voor de mensen om jullie heen en dat je bewaart zult worden op al je wegen!

In februari werd de laatste hand aan het dak gelegd. Een korte film van het zetten van het dak op het community centrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *