Eerste fase afgerond

Het gaat snel, de bouw van het Community Centre. Het team van bouwers heeft deze maand flink doorgewerkt en daarmee is voor ons de eerste fase van de bouw afgerond: de muren staan.

Meer dan iets anders willen we je bedanken voor je betrokkenheid en eindeloze support die het mogelijk heeft gemaakt op dit punt in de bouw te komen. We zijn intens dankbaar. We kunnen niet anders dan zeggen: dank je wel!

Voor ons, als een ministry, is het vanzelfsprekend dat als we de lange termijn groei en ontwikkeling van de mensen die we helpen willen bereiken en ze effectief willen helpen op geestelijk, fysiek, mentaal en sociaal-emotioneel vlak, een plek als het community centrum niet kan ontbreken. Het is een belangrijke sleutel om holistische transformatie te kunnen bereiken.

We gaan door op onze reis van het bouwen, versterken en transformeren van levens. En we willen jou graag de mogelijkheid geven daar deel van te zijn. Je kunt ons helpen door bijvoorbeeld een raam te doneren, een zak cement of het dak te bouwen. We geloven dat als jij mee bouwt, je ook deelt in de zegen die er is in het geven. Vergeet niet dat “Even the little matters” (Het kleine maakt verschil).

Je vindt hieronder de diverse benodigdheden om door te bouwen. Doneren kun je doen via onze donatiepagina of via Tikkie. Jouw donatie komt geheel ten goede aan de bouw van het Community Centre.

We nodigen je uit deel te zijn van dit mooie project om levens te zien veranderen.
Jouw bijdrage maakt het verschil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *