COMMUNITY CENTRUM UPDATES.

Voordat we gelijk vertellen over alles wat we tot dusver hebben bereikt met het community centrum, maken we graag van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die achter de schermen meewerkt aan dit project met je blijvende liefde, vertrouwen en ondersteuning. Zonder jouw vrijgevigheid zou dit project niet bestaan.

Dankzij Gods genade is 80 procent van het werk aan het vrijwilligershuis gedaan! De kozijnen zijn geverfd, de ramen gezet, de badkamer gebruiksklaar gemaakt en de slaapkamers geschilderd en gemeubileerd. De keuken is voor 90 procent klaar. De 4 binnendeuren moeten nog gekocht en gezet worden.

Wat het centrum zelf betreft is 60 procent van het werk gedaan. We hebben toiletten kunnen bouwen, het pleisteren van de muren binnen en buiten is bijna af en het plafond is geplaatst. De volgende fase is het verven van de kozijnen, zetten van de ramen, het leggen van de tegelvloer en het verven van de muren.

Opnieuw willen we jullie bedanken voor jullie liefde en ondersteuning en alles wat jullie doen zodat we hier continu door kunnen werken. We kunnen jullie niet genoeg bedanken!

Mag onze goede God jullie zegenen en beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *