99% is gedaan!

We zijn dankbaar voor de genade van God die ons in staat heeft gesteld de betonvloeren buiten te maken, de balustrades af te ronden en stenen rondom het fundament te kunnen leggen.

In de afgelopen weken hebben we weer goede voortgang gemaakt in de afronding van het community centrum. De bouwers hebben hard gewerkt zodat het zichtbare gedeelte van het fundament van het huis nu bedekt, en daarmee dus beschermd en versterkt is, met mooie stenen. Ze hebben ook de afronding gedaan van de buitentrappen, de veranda en de looppaden rondom het centrum. Het geheel is mooi geworden en verwelkomt en met al z’n kleur een mooi welkom voor alle bezoekers.

We zijn dankbaar voor het werk van de bouwers die hard hebben gewerkt om er voor te zorgen dat alles goed en gedegen wordt gebouwd. En hoe mooi is het om weer zo’n grote stap dichter bij de afronding van het centrum te komen.

Momenteel werken we aan de flexibele wanden in het centrum, die ons in staat zullen stellen het centrum als een grote ruimte te gebruiken of in 3 aparte lokalen. Als dat is gebeurd hoeven we alleen de binnen- en buitenkant van het centrum nog maar te verven. Het einde komt echt dichterbij!

Dank aan allen die ons onverminderd blijven steunen in dit grootse project, en zo tot zegen zijn voor de mensen in onze gemeenschap.

Gods zegen en bescherming over jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *