Het Community Centrum zal gebruikt worden als een trainingsplatform voor huwelijksworkshops, goede hygiene en gezondheid, counseling en hulp voor HIV patiënten. Het geeft ook de mogelijkheid tot het starten van volwassen onderwijs en een vakschool om armoede in de gemeenschap te bestrijden. Daarnaast is het een plaats waar counseling plaats kan vinden.

Het doel van dit gebouw is groots en we zien er naar uit dat het project in de nabije toekomst uitgevoerd kan worden. Momenteel werven we fondsen voor de bouw van het centrum.

FEBRUARI 2021.
Het dakframe is afgerond en er wordt momenteel gewerkt aan het plafond van het centrum. We zijn dankbaar dat alles zo voorspoedig verloopt.

JANUARI 2021.
We maken een start met het dak van het centrum. Alle materialen zijn gekocht en de bouwers zijn begonnen met het bouwen van het houten frame van het dak.

AUGUSTUS 2020.
De volgende fase, het metselen van de muren, is aangebroken. Het team van metselaars werkt hard door en daarmee zullen alle muren voor het einde van de maand zijn opgetrokken en wordt de vormgeving van het gebouw duidelijker zichtbaar. We zijn erg enthousiast over de vooruitgang die we maken met de bouw!

De eerste fase is afgerond. De muren staan!

JULI 2020.
Tijd om het fundament te leggen. In de tweede week van juli zijn de bouwers van start gegaan met het bouwen van het fundament.

JUNI 2020.
We zijn begonnen met de uitgravingen op het land ter voorbereiding op het leggen van het fundament voor ons Community Centrum. Vanwege het heuvelachtige land zal er op sommige plekken diep moeten worden gegraven. Dit proces zal, naar verwachting, ongeveer twee weken duren.

Making of the foundation

ONZE FOTOGALLERIJ VAN DE BOUW VAN HET COMMUNITY CENTRUM