Het dak zit erop!

Namens YoChild-Africa basisschool willen we onze diepste waardering uitspreken voor de vrijgevigheid van onze partners, vrienden en familie van YoChild-Africa voor het dak van ons nieuwe schoolgebouw.

We hadden gehoopt het gebouw dit jaar van dak te voorzien en jullie genereuze donatie heeft ons aanzienlijk geholpen dit doel te bereiken!!

Het plaatsen van het dak heeft ook een impact gehad op het geloof van onze kinderen in God. Want ze hebben vijf dagen gebeden voor het dak en nu zien ze het vlak voor hun ogen gebeuren. En dus zijn ze erg opgewonden, ze kunnen niet wachten om hun nieuwe gebouw binnen te gaan.

Begin 2023 hebben we een sprong in het diepe gemaakt om een gebouw met vijf klassen te bouwen vanwege de toenemende vraag naar ruimte en om een gunstige omgeving te creëren voor onderwijs van goede kwaliteit voor onze gemeenschapskinderen.

Met zeer beperkte middelen gingen we verder met het bouwproject en in elke fase van het gebouw hebben we de vinger van God gezien die verschillende mensen gebruikte om ons naar de volgende fase van het gebouw te brengen.

We zijn blij te kunnen melden dat we door jullie steun het plaatsen van het dak van de vijf klassen hebben voltooid en dat we het niet zonder jullie hadden kunnen doen!

We schieten tekort in woorden om uit te drukken wat deze prestatie voor ons betekent. Het enige wat we kunnen zeggen is asante sana, (heel erg bedankt) voor het geloven in ons en het doel van ons bestaan.

Moge God jullie rijkelijk zegenen!

Nogmaals, we betuigen onze oprechte dank aan iedereen voor jullie vriendelijkheid, liefde en steun voor het bouwproject!

Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt en voor het steunen van onze missie om onderwijs van goede kwaliteit te bieden aan de arme plattelandskinderen in Oeganda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *