Rafiki reizen helpt mee.

“En vergeet niet om mensen met open armen te ontvangen. Want sommige mensen hebben, zonder het te weten, engelen op bezoek gehad.” Heb. 13:2

Wat was het leuk om een groep via Rafiki reizen te ontvangen. Naast het zien van het land, wilden ze graag ook hun handen uit de mouwen steken op projecten. En we zijn blij dat ze bij ons project gekomen zijn.

De tijd die gegeven werd aan onze kinderen door spelletjes met ze te spelen en het bezoeken van gezinnen in onze gemeenschap, hebben we erg gewaardeerd. Daarnaast werd de rest van het community centrum in de grondverf gezet.

Deze goede daden door onze bezoekers markeerden ook het begin van een nieuw normaal voor degenen die matrassen ontvingen. Het grootste gedeelte van de gemeenschap bereikt de ouderdom zonder ooit te weten hoe het is om te slapen op een matras. We geloven dat dit kado een geweldig effect zal hebben op hun welzijn en zal helpen in het elimineren van de meeste gezondheidsproblemen die komen als gevolg van de slechte slaapomstandigheden.

Dank jullie wel voor het maken van een verschil!
We bidden jullie toe dat de genade van onze God voortdurend bij jullie zal zijn.

And hospitality do not forget; for by this some, being not aware of it, have entertained angels” Heb 13:2 DRB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *