Annet, Francisca en José.

Onze voorzitster van YoChild-Africa Nederland, Annet, bracht ons een bezoek samen met Francisca en José. Het is altijd een voorrecht om mensen als hen te ontvangen in Oeganda. En we konden niet wachten om te zien wat God in gedachten had voor Zijn mensen door hen heen.

De bezoekersdag van onze sponsorkinderen samen met onze bezoekers, maakten het mogelijk om de geleidelijke verbeteringen te zien van het schoolwerk van de kinderen. Het is overduidelijk dat ze deze mogelijkheid om naar school te kunnen gaan serieus nemen als we hun schoolwerk bekijken en hun rapporten zien. En terwijl we praten met een van de docenten, verteld zij hoe vastberaden de kinderen zijn om het beste uit elke les te halen. We danken God voor Zijn genade op de levens van deze kinderen. Hartelijk dank ook aan alle sponsoren die hen onverminderd ondersteunen.

We zijn ook dankbaar voor de bediening van gebed en profetie door Annet voor onze gemeenschap. Twee dagen van samenkomsten hebben een groot effect gehad op de levens van de mensen, als Annet hen bediend door gebed en specifieke woorden van profetie. Door haar bediening heeft God ook mensen vrij gezet van allerlei soorten gebondenheid.
We zijn God dankbaar voor haar gehoorzaamheid aan Zijn Woord en het maximaliseren van de genade die Hij op haar leven heeft gelegd. Terwijl we getuigenis na getuigenis binnenkrijgen over wat God heeft gedaan, bidden we haar toe dat er meer deuren geopend zullen worden op Gods volk te bedienen.

Wat fijn was het ook om Francisca, docente basisschool, mee te hebben werken in onze basisschool. De leerlingen waren erg blij met alles wat zij hen in korte tijd heeft geleerd, en namen met pijn in hun hart afscheid van haar. Wat zullen ze haar missen!

Het is nooit makkelijk om afscheid te nemen na een goede tijd samen. En in een paar woorden willen we onze dankbaarheid uiten voor alles wat jullie voor onze stichting hebben gedaan.

“Iedereen wacht op het goede nieuws. Iedereen wacht op de snelle boodschapper die over de bergen komt. De mensen zijn blij als hij komt. Hij zegt dat er vrede komt, en dat God de mensen zal bevrijden. Hij roept naar de inwoners van Jeruzalem: Jullie God is Koning!”. Jesaja 52:7

Jullie tijd hier heeft ons goed gedaan, fysiek en geestelijk. Dank jullie wel voor het vuur dat jullie verder hebben aangestoken. We zullen het brandende houden. En we zullen jullie missen hier!

We bidden Gods zegen over jullie uit en Zijn bescherming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *